Zelf tips geven of advies krijgen van een erkende Ha Ra consulente met winkel over het gebruik van Ha-Ra schoonmaakmiddelen.

Voor info en verkoop Ha-Ra schoonmaakmiddelen, onderhoudsartikelen www.haraproducten.be

vrijdag 27 april 2018

Ha-Ra natuurlijke allesreiniger ipv chemische schoonmaakproducten

“Lucht in onze huizen tot honderd keer 

meer vervuild dan buitenlucht”  

Volgens professor toxicologie Jan Tytgat  zijn schoonmaakproducten erg schadelijk voor de gezondheid. De chemicaliën in de producten kunnen onder andere longproblemen, kanker en hart- en vaatziekten veroorzaken.  
Natuurlijke, 100 % biologisch afbreekbare Ha-Ra allesreiniger
Ha-Ra Family

“De lucht in onze huizen is twee tot vijf keer, of naargelang de bron tot zelfs 100 keer meer vervuild dan de buitenlucht. De buitenluchtvervuiling domineert de media, maar we brengen 90 procent van onze tijd binnenshuis door”, zei Tytgat. Uit onderzoek van het Amerikaanse Environmental Protection Agency blijkt dat huishoudelijke chemicaliën drie keer zo kankerverwekkend zijn als luchtvervuiling.













“Lucht in onze huizen twee, vijf tot honderd keer meer vervuild dan buitenlucht”: prof vraagt waakzaamheid

Tytgat formuleerde enkele adviezen. “We moeten inzetten op milieuvriendelijke, gezonde alternatieven, zoals enzymen. Daarnaast is het aangewezen om kleinere hoeveelheden schoonmaakproducten te gebruiken en niet te veel verschillende stoffen te mengen. Vermijd schoonmaken in aanwezigheid van kwetsbare mensen, zoals zwangeren, kinderen en ouderen. Als u toch schadelijke stoffen gebruikt, is het aangewezen om te verluchten.”
Ha-Ra reinigingsdoeken kuisen met slechts 2 druppels biologisch afbreekbaar onderhoudsmiddel.

Handig in gebruik, goed voor mens, dier en milieu en ergonomisch ook. Wat wil je nog meer.
Koop een Ha-Ra vloerwisser en maak grondig schoon in minder tijd.
Denk ook aan je poetsvrouw!


Waar Ha-Ra onderhoudsmiddelen aankopen? Ha-Ra schoonmaakmiddelen en producten kan je kopen in de Ha-Ra winkel 't Linneke Smidstraat 55 Berlaar of Ha-Ra online bestellen op www.haraproducten.be


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb je zelf een probleem met een moeilijke vloer die je niet proper krijgt bvb of je bent heel enthousiast over een bepaald product van Ha-Ra, laat het me weten. Je helpt er andere klanten misschien mee.