Zelf tips geven of advies krijgen van een erkende Ha Ra consulente met winkel over het gebruik van Ha-Ra schoonmaakmiddelen.

Voor info en verkoop Ha-Ra schoonmaakmiddelen, onderhoudsartikelen www.haraproducten.be

zaterdag 20 januari 2018

Schoonmaken met Ha-Ra doekjes.

Hoe schoonmaken met de Ha-Ra doekjes?

Ha-Ra schrobdoek Viva ultra

Ha-Ra reinigingsdoeken zijn ideaal als je handig, snel, grondig en ecologisch wil kuisen. Schoonmaken doe je bij Ha-Ra met de doeken, het Ha-Ra schoonmaakproduct, onderhoudsmiddel is bijkomstig en zorgt niet voor de reiniging, dat doet de Ha-Ra reinigingsdoek.
Ha-Ra viva ultra schrobdoek om goed nat grondig te reinigen vb wasbak, dampkap, lavabo, kraan, keramische kookplaat, inductievuur enz.... Nadien nadrogen met Ha-Ra Topper blinkdoek, zeker voor kraan of kookplaat in glas is het resultaat verbluffend.
Ha-Ra natura reinigingsdoek.

Ha-Ra natura reinigingsdoek voor een zachte reiniging van alle oppervlaktes die niet heel vuil zijn. vb schoonmaken keukenmeubelen, badkamermeubelen, deuren, enz...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb je zelf een probleem met een moeilijke vloer die je niet proper krijgt bvb of je bent heel enthousiast over een bepaald product van Ha-Ra, laat het me weten. Je helpt er andere klanten misschien mee.